4. Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nde  Marka Yönetimi Lideri Ödülü Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü  Seda Güler’in Oldu Görsel
Güncel
12.01.2022

Gerçekleştirdiği projelerle kadın hareketine önemli destekler veren Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nin ana teması “Birlikte Daha İyi Bir Gelecek” oldu. İş dünyası temsilcileri, sivil toplum liderleri, sanatçılar ve akademisyenlerin yer aldığı büyük ilgi gören zirvede farklı kategorilerde başarılı kadın girişimcilere ödülleri takdim edildi.

Yenilikçi ve özgün iletişim dili ile Doğa Sigorta’nın kurum itibarı ve marka imajında yarattığı değer katan çalışmalardan dolayı Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler, “Marka Yönetimi Lideri Ödülü” almaya hak kazandı. Güler’e ödülünü Rota Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen takdim etti. Doğa Sigorta’nın büyük ilgi gören etkin sosyal sorumluluk projeleri ve uluslararası ödüllü sponsorluk faaliyetleri ile marka iletişimine yön veren Seda Güler, “Özellikle kadın girişimcileri destekleyen bir platformda bu ödülü almaktan gurur duyduğunu” belirtti. Projelerini her zaman destekleyen başta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Genel Müdür Coşkun Gölpınar ve ardından tüm Doğa Sigorta yönetici ve çalışanları ile kurumsal iletişim ekibi ve iş ortağı ajanslarına teşekkür etti. Doğa Sigorta markasının yeni dönemde heyecan verici projelerinin olacağını müjdeledi. Ödülünü; engellenen, ezilen, katledilen kadınlara armağan etti.

Zirveyi yakından takip eden Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, ‘İhracatta Performans Ödülü’ne layık görülen Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Orakçıoğlu Kazan’a ödülünü takdim etti, kadın girişimci ve çalışanları her zaman desteklemeyi prensip edindiklerini aktardı.

Doğa Sigorta’nın istihdam ve kariyer fırsatlarında kadın-erkek eşitliğini gözeten kurum kültürü ve çalışma ortamı ile fırsat ve cinsiyet eşitliği temelinde önemli adımlar attığına değinen Kırmızı, “Doğa Sigorta olarak alanında uzman 17 kadın yöneticisi ve %52 kadın çalışan oranı ile kurumdaki kadın etkisinin gücüne ve kadınların iş hayatında aktif pozisyonda yer alması gerekliliğine inanan bir markayız” şeklinde konuştu.