Doğa Sigorta 2019/2020 Sezonunda da Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın Yanında! Görsel
Sigorta
27.09.2019

2018/2019 sezonu ile başlayan Doğa Sigorta ve Galatasaray Erkek Basketbol Takımı birlikteliği 2019/2020 sezonunda da tam gaz devam ediyor. Sigorta sektörünün öncülerinden Doğa Sigorta, yeni basketbol döneminde de Türkiye’nin köklü kulüplerinden Galatasaray’ın Erkek Basketbol Takımı’nın isim sponsorluğunu üstlenmiş durumda.

Bu kapsamda, Swissotel the Bosphorus’da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı’nın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi ve basın toplantısında sponsorluk anlaşmasının 2019/2020 döneminde de devam edeceğine dair imzalar atıldı. Galatasaray Erkek Basketbol Takım oyuncuları ve teknik kadro ile birlikte Galatasaray Spor Kulübü ve Doğa Sigorta yöneticileri de basın toplantısında bir araya geldi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz; “Doğa Sigorta ve diğer sponsorlarımızla başarılı iki yıl geçirdik. Özellikle erkek basketbolda bize verdikleri desteklerden dolayı Doğa Sigorta’ya teşekkür ediyorum. Doğa Sigorta ile anlaştığımızdan beri yarı finale kadar hiç yenilmemişiz. Galatasaray bildiğiniz gibi basketbol ve voleybolu Türkiye’ye getiren kulüp. Yenilmez Armada lakabı Galatasaray’a ait. Geçen sezon Galatasaray Doğa Sigorta bilinçli ve mütevazı bütçelerle ilk üçü zorladı ve bunu elde etti. Doğa Sigorta ile uzun vadede kendine yeten, geliri artan bir model oluşturmak istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı ise “2018/2019 yılında başlayan sponsorluk çalışmamız ile kulübümüze ve basketbol takımımıza katkı sağlamaktan mutluyuz” şeklindeki açıklamasına ek olarak geçen yıl takımla bir arada gerçekleşen sosyal sorumluluk çalışmalarına bu yıl çok daha geniş kapsamlı ve etkili projeler ekleyeceklerini aktardı.

Spor bilinci yüksek bir şirket olarak amatör spor branşlarına destek vermenin önemine değinen Nihat Kırmızı, günümüzde gelişebilmek ve sürdürülebilir olmak için desteğe ihtiyacı olan bu branşların başarılarını beraber, omuz omuza yaşamanın, sponsorluğun asıl anlamına hitap ettiğini düşündüğünü belirtti. Sosyal sorumluluk bilinciyle yürütülen birçok proje kapsamında gençlere sporu sevdirmek ve başarılı sporcular yetişmesi için destek sağlamak amacıyla uzun yıllardır çeşitli yerel, amatör ve üniversite kulüplerine de destek verdiklerinin altını çizdi.

Galatasaray Doğa Sigorta’nın 2019/2020 sezonunda çok başarılı bir dönem geçireceğine inancının tam olduğunu belirten Kırmızı, taraftarların maç heyecanını en güzel şekilde yaşamaları ve bol seyircili maçlar geçirmek amacıyla birçok etkinliklere imza atılacağına değindi. Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı ve teknik kadrosuna başarı dileklerini ileterek, Galatasaray SK Yönetimi’ne de güçlü iş birlikleri için teşekkürlerini sundu.