Doğa Sigorta, Everest Otizm Spor Kulübü Öğrencilerini Ağırladı Görsel
Sigorta
17.04.2019

Everest Otizm Spor Kulübü öğrencileri, 13 Nisan Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen Galatasaray Doğa Sigorta & Adatıp Sakarya BŞB maçının misafiri oldular. Otizm Farkındalık Ayı kapsamında gerçekleşen ziyarette; çocuklar hem maç heyecanına ortak oldular hem de Doğa Sigorta’nın isim sponsoru olduğu Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı’nın maskotu Aslan Doğa ile keyifli vakit geçirdiler.

Spor, müzik, sosyalleşme, özel eğitim, yaşam liderliği gibi geniş bir yelpazede eğitimlerini gerçekleştiren Everest Otizm Spor Kulübü; eğitmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla kendileri için ayrılan locadan maçı takip etti. Oldukça anlamlı olan bu günde, Everest Otizm Spor Kulübü tarafından hazırlanan çiçek ve plaket, Doğa Sigorta Kurumsal İletişim Müdürü Seda Güler’e takdim edildi. Seda Güler; ilerideki günlerde çocuklarla birlikte Galatasaray Doğa Sigorta’nın antrenmanının ziyaret edileceği ve oyuncularla çocukların bir araya geleceği müjdesini de verdi.

Otizmli bireylerin, toplumun bir parçası olduklarının bir kez daha hatırlandığı ve farkındalığın önemine değinildiği bu günde, Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Şube Menajeri Sayın Ömer Yalçınkaya da çocukları yalnız bırakmadı. Eğitmenler ve öğrenciler ile birliktemaçı takip eden Yalçınkaya; değerli misafirleri ile sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yılİstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü ile amatör branşlar için imzalamış olduğu sponsorluk anlaşması ile de; spora verdiği desteği ve gençlere daha iyi bir gelecek sunma arzusunu her fırsatta vurgulayan Doğa Sigorta, projelerini aynı hızda sürdürüyor. Daha güçlü ve mutlu toplumların spor ile elde edilebileceğine inanan firma; gençlerin sporu sevmesi için her türlü desteği önümüzdeki günlerde de vermeye devam edecek.