Doğa Sigorta MENA Stevie Ödülleri’nden   Bronz Stevie’nin Sahibi Oldu! Görsel
Güncel
27.02.2020

Doğa Sigorta dünyanın en saygın iş ödülleri arasında öne çıkan Stevie Ödülleri’nin bu yıl ilk kez düzenlediği MENA Stevie Ödülleri’nde Bronz Ödüle Sahip oldu.

Türkiye’nin yerli ve milli sigorta şirketi Doğa Sigorta, iş dünyasının en saygın ödül programlarından Stevie Awards’ın Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle ilk kez düzenlediği MENA ( Middle East North Africa / Orta Doğu Kuzey Afrika ) Stevie Ödülleri’nde Bronz ödüle layık bulundu.

Doğa Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı sponsorluğu kapsamında gerçekleştirdiği etkili sosyal sorumluluk projeleri, maçlarda organize ettiği etkinlikler ve beraberinde seyircilere dağıtılan atkı, top gibi hediyeler, ayrıca takım oyuncuları ile gerçekleştirdiği ilgi çekici söyleşi ve çekimlerle bu ödüle sponsorluk kategorisinde hak kazandı.

Uluslararası jüri heyetinin beğenisine layık Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı sponsorluk sürecinde, Doğa Sigorta; etkinlik ajansı Vitamin Agency’nin işbirliğinde, taraftarların göz bebeği olan maçların neşesi ve çocukların kahramanı Aslan Doğa maskotu, birbirinden güzel kareografiler ve çarpıcı kostümler eşliğinde dans şovları ile tüm salonu etkisi altına alan Doğa Sigorta kızları, tribünlerin keyifle boynuna sardığı atkıları, tezahuratlara marşlara renk katan bandosu ile maçları festival tadında yaşatıyor. Maçlarda çocukları, yaşlıları, sosyal medyasındaki yarışmacıları da konuk eden Doğa Sigorta, Şanlıurfa’dan İstanbul’a gerçekleşen basketbolcu adayı çocuklara yaşattığı ‘Hayallere Yolculuk’ sosyal sorumluluk projesi ile de, sponsorluğun yarattığı fayda ve farkındalık çalışmalarının en etkilisine imza attı. Çocukların harika bir yolculuk yaşamanın yanı sıra, takımla tanışıp antrenman yaptığı Doğa Sigorta özel locasında maç izleme keyfine vardığı proje jürinin özellikle ilgi ve övgüsünü kazandı.

‘MENA Stevie Ödülleri’ 100’den fazla profesyonel tarafından değerlendirildi

2002 yılından bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nin, Türkiye, OrtadoğuveKuzey Afrikaülkelerini kapsayan yeni ödül programı MENA Stevie Ödülleri’neTürkiyedahil 17 ülkeden başvuru kabul edildi. Yönetim, pazarlama,teknoloji, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, web sitesi, dijital projeler başta olmak üzere 100’den fazla kategoride kabul edilen başvurular, dünya çapında 100’den fazla profesyonel tarafından değerlendirildi.

Ödüller, 21 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah şehrinde yapılacak galada sahiplerini bulacak.

2020 Stevie Ödülleri Kazananlar Listesi