Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda Yatarak Tedavi Fırsatı Görsel
Sigorta
04.07.2019

Doğa Sigorta olarak sağlığınızı önemsiyor ve güvence altında olmanız için çalışıyoruz. Özel hastanede tedavi görmek isteyen müşterilerimiz için çok özel bir kampanya ile karşınızdayız. Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile yatarak tedavilerinizde sizlere çok özel indirimler ve hediyeler sunuyoruz.

İnsan sağlığına gerekli önemi veriyor ve sizlere Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında yatarak tedavi fırsatı sunuyoruz. Üstelik bu fırsat Türkiye’nin dört bir yanındaki özel sağlık sigortası kapsamında olan özel hastanelerde geçerli ve çok uygun fiyata poliçemizi sizlerle buluşturuyoruz. Artık özel hastanelerden çekinmeye gerek yok. Sizlere sunduğumuz bu poliçe ile birlikte yatarak tedavi artık gözünüzü korkutmasın. Doğa Sigorta ile başlangıçta uygun fiyatlarla ödeyeceğiniz primler ile yatarak tedavi için kendinize güvence sağlayabilirsiniz. Böylece özel hastanelerde tedavi olabilir, sandığınızdan çok daha az masraf ile sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

Kampanyalarımız

Doğa Sigorta ailesi olarak sağlığınıza önem veriyor ve sizlere kapsamlı tedavi fırsatları sunmak için çalışıyoruz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Poliçesini siz müşterilerimiz için çeşitli, zengin ve ücretsiz asistans hizmetleri ile donattık. Bunlara ek olarak indirimli olarak sunduğumuz Yatarak Tedavi Teminatı’na, Doğa Sigorta olarak, ‘Kapsamlı Diş ve Mini Check-Up’ ek teminatını sizlerin hizmetine sunduk, üstelik yılda 1 kez ile sınırlı ‘Mamografi ve PSA’ ek teminatlarını da kampanya olarak ekledik.

Yatarak Tedavi Teminatı’nın sizlere sunduğumuz en özel avantajlarından biri ise A+ Yatarak Tedavi Teminatı. A+ Yatarak Tedavi Teminatı kapsamı ile tamamlayıcı sağlık poliçesine minimum prim ödemesi ile yatarak tedavi içeren özel sağlık sigortası ekleyebilirsiniz. A+ Yatarak Tedavi Teminatı’nı satın alan müşterilerimize, ilk hastalık tanısının Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Poliçesi döneminde konması durumunda, A tipi kurumlarda teminat kapsamı dışındaki sağlık giderleri harcamalarını, Doğa Sigorta ailesi olarak, limitsiz ve %100 oranında ödeme fırsatı sunuyoruz.