Ferdi Kaza Sigortası Yaptırmanız İçin 7 Sebep Görsel
Sigorta
09.11.2018

Son dönemlerin en çok tercih edilen sigorta türleri arasında yerini alan Ferdi Kaza Sigortasısize olası bir kaza sonucu maddi kayıplarınız için avantajlar sunuyor. Bir hayat yaşıyoruz ve hiç beklenmedik olaylar bu hayatın kaçınılmaz bir yansıması. Her an her şeyin olabileceği bu yaşamımızda kendini ve sevdiklerini garantiye almayı kim istemez ki? Hiç beklenmedik bir anda gerçekleşen herhangi bir kaza tüm hayatımızın genel akış düzenini bozar. Sağlık masrafları, vefat veya sakatlık gibi üzücü durumlar kişiyi ve ailesini maddi/manevi altından kalkması çok güç bir yük altına sokabilir. Tam da bu noktada Ferdi Kaza Sigortasıdevreye giriyor ve beklenmedik kazaların sonuçlarına karşı güvence sağlıyor.

Ferdi Kaza Sigortası Yaptırmanız İçin 7 Sebep

  1. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ani ve beklenmedik kazalar hayatımızın bir parçası. Ne kadar dikkat edersek edelim kaza geliyorum demiyor maalesef ve bir kazayla ansızın başbaşa kalabiliyoruz. Ferdi Kaza Sigortası yaptırmalısınız çünkü; olan bir kaza sonucu yaşam kaybı, kaza sonucu sürekli sakatlık durumlarına karşı sizi teminat altına alır.
  2. Ebeveynin ölümü veya ebeveynin sürekli sakatlığı durumunda çocuklarının eğitim masraflarının karşılanmasıamacıyla poliçede belirlenen bir süre boyunca yine belirlenen teminat sınırları dahilinde ödeme yapılması da mümkündür. Böylelikle sigortalı olan kişi ailesinin kendi geçirdiği kazadan dolayı zor duruma düşmesinin önüne geçecektir.
  3. Vefat veya sürekli sakatlık teminatları bir yana; kazanın sonucunda çıkacak tedavi masrafları, işsiz kalma sebebiyle gündelik tazminat, hukuksal koruma ve sigorta şirketinin destek yardım teminatları da ek prim karşılığında poliçe kapsamınaalınır.
  4. Ferdi Kaza Sigortası’nı yalnızca bireysel/kişisel düşünmenize gerek yok. Mesela bir şirket sahibi ya da kendini güvence altına almak isteyen bir çalışansanız da Ferdi Kaza Sigortası’nın avantajlarından faydalanabilirsiniz. Çalışanlarınızı bu sigorta türüyle oluşabilecek birçok riske karşı güvence altına alabilirsiniz.
  5. Tüm bunlar bir yana işinizle ilgili zorunlu sağlık sigortasınınkarşılamayacağı herhangi bir durumda da yineFerdi Kaza Sigortası’nın sağladığı sayısız avantajlardan faydalanabilirsiniz.
  6. Ferdi Kaza Sigortası’na ek teminatlar ile poliçe kapsamını genişletebilirsiniz. Ferdi kaza sigortası ek teminatları ile acil durumlarda sağlık hizmeti, kaza sonrası tedavi masrafları ve hastane süresi boyunca günlük tazminat gibi istisna süreçlerde bile kendinizi güvence altına alabilirsiniz.
  7. Ferdi Kaza Sigortası içinDoğa Sigortaile iletişime geçerek teklif alabilir; aklınıza takılan tüm soru ve detayları öğrenebilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu bir yaşam sürdürebilirsiniz.
  • Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ani ve beklenmedik kazalar hayatımızın bir parçası. Ne kadar dikkat edersek edelim kaza geliyorum demiyor maalesef ve bir kazayla ansızın başbaşa kalabiliyoruz. Ferdi Kaza Sigortası yaptırmalısınız çünkü; olan bir kaza sonucu yaşam kaybı, kaza sonucu sürekli sakatlık durumlarına karşı sizi teminat altına alır.
  • Ebeveynin ölümü veya ebeveynin sürekli sakatlığı durumunda çocuklarının eğitim masraflarının karşılanmasıamacıyla poliçede belirlenen bir süre boyunca yine belirlenen teminat sınırları dahilinde ödeme yapılması da mümkündür. Böylelikle sigortalı olan kişi ailesinin kendi geçirdiği kazadan dolayı zor duruma düşmesinin önüne geçecektir.
  • Vefat veya sürekli sakatlık teminatları bir yana; kazanın sonucunda çıkacak tedavi masrafları, işsiz kalma sebebiyle gündelik tazminat, hukuksal koruma ve sigorta şirketinin destek yardım teminatları da ek prim karşılığında poliçe kapsamınaalınır.
  • Ferdi Kaza Sigortası’nı yalnızca bireysel/kişisel düşünmenize gerek yok. Mesela bir şirket sahibi ya da kendini güvence altına almak isteyen bir çalışansanız da Ferdi Kaza Sigortası’nın avantajlarından faydalanabilirsiniz. Çalışanlarınızı bu sigorta türüyle oluşabilecek birçok riske karşı güvence altına alabilirsiniz.
  • Tüm bunlar bir yana işinizle ilgili zorunlu sağlık sigortasınınkarşılamayacağı herhangi bir durumda da yineFerdi Kaza Sigortası’nın sağladığı sayısız avantajlardan faydalanabilirsiniz.
  • Ferdi Kaza Sigortası’na ek teminatlar ile poliçe kapsamını genişletebilirsiniz. Ferdi kaza sigortası ek teminatları ile acil durumlarda sağlık hizmeti, kaza sonrası tedavi masrafları ve hastane süresi boyunca günlük tazminat gibi istisna süreçlerde bile kendinizi güvence altına alabilirsiniz.
  • Ferdi Kaza Sigortası içinDoğa Sigortaile iletişime geçerek teklif alabilir; aklınıza takılan tüm soru ve detayları öğrenebilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu bir yaşam sürdürebilirsiniz.