Hafta Sonları Ailenizle Eğlenebileceğiniz Küçük Etkinlikler Görsel
Güncel
11.11.2021

Hafta sonları ailecek hep beraber vakit geçirip eğlenebileceğiniz aktiviteleri sizin için derledik. Her yaş grubuna uygun ve bütün aile olarak zaman geçirebileceğiniz birçok ücretli-ücretsiz etkinlikler bulunuyor.

Hep Beraber Puzzle Yapmak

Özellikle pandemi kısıtlamalarından oldukça alışık olduğumuz ailecek Puzzle yapma etkinliği, hafta sonları da hem eğletirken hem de konsantrasyonunuzu sağlayabileceğiniz etkinlikler arasında bulunuyor. Puzzle’ın parçalarını ararken ailenizle oldukça eğlenebilirsiniz.

Lunapark’a Gitmek

Özellikle küçük çocuğunuz varsa lunapark ziyareti oldukça eğlenceli olabilir. Yediden yetmişe herkes için uygun bir oyun ve oyuncağın bulunduğu lunaparklar halen oldukça tercih edilen eğlence mekanları arasında yer alıyor. Siz de hep beraber gidip hafta sonunun tadını çıkarabilirsiniz.

Patlamış Mısır ve Dizi Eğlencesi

Hafta sonları ailecek vakit geçirmenin en güzel yollarından birisi de çocukluktan hatırladığımız patlamış mısır-çekirdek-dizi üçlüsünü uygulamak. Hem anne babanın hem de çocukların izleyebileceği güzel bir yapım bulup hep beraber anın tadını çıkarmak, hatıralarınızda çok güzel bir yer edinecek. Film izlerken aynı zamanda fikir alışverişinde bulunabilir, bol kahkahalı bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Mesire Yerlerini Ziyaret

Özellikle havalar bozmadan sonbaharın içine çeken sıcaklığını hissetmek için son zamanlar. Çocukların top oynadığı hep beraber vakit geçirilen mesire zamanları, ailecek bir arada olmak isteyenler için oldukça güzel bir kombinasyon oluşturuyor. Dilerseniz mangal dilerseniz de önceden hazırlamış olduğunuz sandviçlerle atıştırmalık öğünler oluşturabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yaşadığınız Şehrin Sokaklarını Gezmek

Özellikle aile ile yapıldığında son derece keyifli olan bir diğer aktivite de yaşadığınız şehrin sokaklarını arşınlamak ve tarihi yapılarda çokça fotoğraf çekmek. Ailecek sahip olduğunuz fotoğraflarınız, ömür boyunca saklayacağınız türden anılara şahitlik yapacak. Oturduğunuz yerde vermiş olduğunuz kahve molası ve hoş sohbet de cabası.

Evde Hep Beraber Yemek Hazırlamak

Tüm aile bir arada olduğunuz, herkesin el emeğini vererek hazırladığı ve afiyetle yemiş olduğunuz bir akşam yemeği sofrasına ne dersiniz? Salatasından tatlısına, ana yemeğinden ara sıcağına bütün aile ortaklaşa hazırlamış olduğunuz bir akşam yemeği, çokça eğlenmenize ve keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olacak.