Hala Konut Paket Sigortası Yaptırmadınız Mı? Görsel
Sigorta
29.11.2019

Kendinizi güvende hissettiğiniz, iyi ve kötü bir sürü anınızın olduğu, değerli eşyalarınızı barındırdığınız eviniz aslında sizin hayatınızla ilgili her şeyin merkezi olabilir. Evinizde olası birçok kaza riski olmakla birlikte canınızı sıkabilecek, sizi zora sokabilecek birçok istenmeyen durumlar gerçekleşebilir. Siz de evinizi güvence altına almak istemez misiniz? Konut Paket Sigortası ile bu mümkün!

Konut Paket Sigortası Nedir?

Konut Paket Sigortası hem ev sahiplerinin hem de kiracıların yararlanabileceği ve evinizi birçok riske karşı güvenceye alarak, evinizdeki eşyaları da teminat altına alan bir sigorta türüdür.

Konut Paket Sigortası ile evinizi yangından su baskınına, hırsızlıktan eşya zararına karşı birçok istenmeyen kazadan dolayı oluşabilecek masraflara karşı güvence altına alır. Doğa Sigorta Konut Paket Sigortası’na ek olarak isteğe bağlı teminatlar ekleyebilirsiniz. Bu teminatlar cam kırılması, deniz taşıtları, deprem ve yanardağ püskürmesi durumlarını kapsam altına alır.

DASK sigortasının aksine Konut Paket Sigortası yaptırmak zorunlu değildir ancak oldukça avantajlıdır. Kendinizi ve evinizi kötü sürprizlere karşı korumak istiyorsanız Doğa Sigorta Konut Paket Sigortası ile önleminizi şimdiden alabilirsiniz.

Neden Konut Paket Sigortası Yaptırılmalıdır?

Doğa Sigorta Konut Paket Sigortası kapsamında yangın, su baskını, dolu gibi doğal afetlere karşı sizi güvenceye alacak teminatlar vardır. Evinizi ne kadar korumak isterseniz koruyun bu gibi doğal afetlere karşı hiçbir zaman yüzde yüz koruma altına olamazsınız. Ancak Konut Paket Sigortası ile önleminizi önceden alabilirsiniz.

Doğa Sigorta Konut Paket Sigortası ile konut yardım hizmetlerinden yararlanabilir, zora düştüğünüz durumlarda desteğinizi Doğa Sigorta’dan alabilirsiniz.

Binanızdaki sabit tesisatların çalınması, evinizde yaşanabilecek hırsızlıklara karşı Konut Paket Sigortası sizi ve oluşabilecek masraflarınızı güvence altına alır.

Misafir eşya teminatı ve eşyalarınızın konut dışında zarar görmesi gibi durumlarda da Konut Paket Sigortası yaptırarak eşyalarınızı koruma altına alabilir, içinizi ferah tutabilirsiniz.

Grev, lokavt, terör gibi yerel alanda olumsuz etki yaratan ve bir şekilde evinize gelmiş olan zararlara karşı, olası hasarlar nedeni ile yapılacak ikametgâh değişikliği masraflarına karşı da Konut Paket Sigortası ile kendinizi güvence altına alabilirsiniz.

Doğa Sigorta Konut Paket Sigortası ile Evinizi Güvence Altına Alın

Konut Paket Sigortası yaptırılması zorunlu olmayan ancak sigortalıya oldukça fayda ve güvence sağlayan bir sigorta türüdür. Doğa Sigorta’nın sağladığı teminatlar ve avantajlar ile konut paket sigortası yaptırarak siz de içiniz rahat bir şekilde nefes alabilirsiniz.