Okula Dönüş Zamanı! Görsel
Sigorta
11.09.2019

Eylül ayının bizi karşılamasıyla beraber akıllar bir noktaya yöneldi, okula dönüş zamanı! Sıcak yaz aylarından ders kitaplarına dönüş her öğrenci için zor olsa da okul günleri hayatımızın en güzel zamanları olabilir. Hem stresi hem heyecanı içinde barındıran bu dönem, birçok hazırlığı da beraberinde getirir. Yeni okul kıyafetleri, kitaplar, kırtasiye malzemeleri… Bu durumlar aileler için finansal açıdan zor olabilmektedir, ancak özellikle okula ilk defa başlayan çocukların aileleri için heyecan üst seviyededir.

Hazırlık Zamanı!

Çocuğunuz okula yeni başlıyorsa alışma süreci biraz zorlu olabilir. Hayatı boyunca sizin yanınızda olan çocuğunuz günün önemli bir bölümünü sizden ayrı geçireceği için stresli olabilir. Çocuğunuzla motive edici konuşmalar yaparak onu okul hakkında heyecanlandırabilir, böylece stresi biraz olsun azaltabilirsiniz.Çocuğunuzun heyecanı yapacağınız ilk okul alışverişiyle artacaktır. Bu noktada çocuğunuzun neler istediğine kulak vermeli ancak okulunuz ve sizin için de uygun seçeneklerle hareket etmelisiniz. Dengeyi kurmak çok önemli. Okulunuzdan size belli bir ihtiyaç listesi verilecektir. Bu listede bulunan bazı malzemeleri belki çocuğunuzun istediği modellerden alabilirsiniz, bu da çocuğunuzun okula gitmek için hevesini artıracaktır. Güzel bir okul çantası, beslenme çantası, kalemler çocuğunuzun mutlaka ilgisini çekecek ve süreç sırasında motivasyonunu yükseltecektir.

Beslenme çocuğunuz için en çok dikkat ettiğiniz konulardan biri. Bu kusursuzluğu okulda da devam ettirebilirsiniz. Birçok okul yemek menüsünü ailelere iletir ancak dilerseniz çocuğunun beslenme çantasına kuru meyve, kuru yemiş gibi sağlıklı atıştırmalıklar koyabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun enerjisi artar, aynı zamanda derslere konsantrasyonu da yükselir.

Bunların yanı sıra Doğa Sigorta’nın Eğitim Ferdi Kaza Sigortası ile çocuğunuzun eğitimini güvence altına alabilirsiniz. Eğitim Ferdi Kaza Sigortası teminatlarının içinde, sigortalının kaza sonucu vefat etmesi veya sürekli sakat kalması durumunda, poliçe sahibi öğrencinin tüm yıllık eğitim, servis ve yemek harcamaları vardır. Sigortalı ebeveynin yaşayabileceği bir kaza sonucu bu kazaya bağlı olarak öğrencinin okul cep harçlığı ve özel ders ücreti de poliçede belirtilen özel şartlar dahilinde temin edilebilir. Durmayın, olabilecek risklere karşı siz de çocuğunuzun eğitimini güvence altına almak için Doğa Sigorta’dan Eğitim Ferdi Kaza Sigortası yaptırın!