Risk Her Zaman Vardır, Güvencesi Doğa Sigorta’dır Görsel
Güncel
28.11.2022

İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, sigortanın önemine dikkat çekiyor:

“Hayatta mutlu olmak istiyorsanız insanlara güvenmekten asla vazgeçmeyin
ama mutlaka sağlam bir güvenceniz de olsun.”

Doğa Sigorta, ‘Güven ve Sigorta’ temalı, eğlenceli ve bir o kadar da sürprizlerle dolu yeni reklam filmiyle izleyicisini şaşırtmaya hazırlanıyor. Güvenin ve güvencenin kıymetine değinen reklam filminde, sigortanın çağımızdaki önem ve gerekliliğine de dikkat çekiliyor.

Grup paydaşlarının donanım ve yetkinliklerinden en iyi şekilde faydalanmayı ve ortak projelerde buluşmayı prensip edinen Doğa Sigorta, yeni reklam filminin çekimlerini grup bünyesinde yer alan İstanbul Topkapı Üniversitesi Kazlıçeşme Kampüsü ev sahipliğinde akademik ve idari kadronun desteği ve Tiyatro Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleştirdi.

Filmde başrolde yer alan İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, “Güven Nedir? Sigorta Nedir?” sorusu ile öğrencilerine ve izleyicilere güvencenin önemini sürpriz bir dersle anlatıyor. Hayattaki risklere karşı dikkat çekici ve aynı zamanda eğlenceli bir anlatım sergilenen filmin fikir üretiminden hayata geçmesine, çekimlerinden montajına kadar üniversitenin hoca ve öğrencilerinin katılım ve katkısı, adeta Doğa Sigorta’nın gençliğe ve eğitime verdiği değerin bir ürünü olarak ekrana yansıyor.