Yılbaşı İçin Hediye Önerileri Görsel
Güncel
06.12.2018

Yeni bir yıla merhaba demeye sayılı günler kaldı. Yeni yıl beraberinde; yeni başlangıçları, güzel umutları ve tertemiz bir sayfayı getiriyor. E tabi bir de hediye alma telaşı. 🙂 Hepimizin zorlandığı ortak bir konu vardır ki; hediye seçimi. Telaşa kapılmayın, yazımızın devamında sizlere fikir olabilecek hediye önerilerimizi derledik.

Yılbaşı İçin Birbirinden Farklı Hediye Önerileri

1. Rahatlatan Sevgi: Spa Randevusu

Klişelerden biraz uzaklaşmaya ne dersiniz? Her zaman elle tutulur bir hediye almak zorunda değilsiniz. Yoğun iş temposundan birkaç saatliğine uzaklaşmak isteyen kişiler için eşsiz bir hediye olacaktır spa randevusu. Bu farklı hediye ile değer verdiğiniz kişinin rahatlayacağına; bir o kadar da şaşırıp, mutlu olacağına emin olabilirsiniz.

2. El Emeği Göz Nuru: Kitap Ayracı

Bir kitap ayracını kendiniz en güzel şekilde hazırlayabilirsiniz. Bir de hediye etmek istediğiniz kişi kitap okumayı seven biri ise sizden şanslısı yok. Resimde de gördüğünüz gibi malzemeler sadece renkli bir kağıt, fotoğraflarınız ve kalem. Ayracın bir kısmını fotoğraflarınız ile süsleyebilir, diğer tarafına dilediğiniz notları yazabilirsiniz. Böylelikle manevi değeri çok yüksek olan bir hediye hazırlamış olursunuz. 🙂

3. Her Zaman Özel Hissettirir: Kişiye Özel Aksesuarlar

Toplum olarak kişiye özel aksesuarlara her zaman bir zaafımız vardır. Bu bir not defteri de olabilir, bir kupa bardak da. Hediye alacağınız kişinin, kişisel özelliklerine göre bu aksesuarlar değişebilir. Bizden tavsiye bu hediyeniz ömürlük bir hediye olsun. Örneğin bir not defteri alırsanız bir gün o defter bitecektir. Ancak bardak, cüzdan, harfli kol düğmesi gibi aksesuarlar ömür boyu kullanılabilir ve son derece anlamlı bir hediye seçimi olacaktır.

4. Mutlu Edecek Her Şey Bir Arada Olsun: Hediye Sepeti

Hediye almak istediğiniz kişiyi eminiz ki çok iyi tanıyorsunuzdur. İnanın bazen çok küçük şeyler bile mutlu etmeye yeter. Onu çok iyi tanımış olduğunuzu hissettirecek hediyeler seçmek tamamen sizin elinizde. Bu küçük bir çikolata veya onu sembol eden bir obje bile olabilir. Aldığınız ufak tefek hediyeleri bir sepetin içine doldurabilirsiniz! 🙂 Birde birkaç özel hissettirecek not son derece anlamlı olacaktır.

5. Soğuk Havalarda Onu Isıtsın: Atkı Takımı

Malumunuz kış geldi… Kış aylarının olmazsa olmazı sıcacık tutan bir atkı takımıdır. Onu soğuklara karşı korurken sürekli varlığınızı hissettirebileceğiniz bir atkı, bere, eldiven üçlüsü son derece mutlu edecektir. Hatta yılbaşı konseptine uyumlu olmasını isterseniz erkek için bordo, kadın için kırmızı bir takım seçebilirsiniz.

Bizden son bir tavsiye: Hediye seçerken yaş, cinsiyet, kullanışlılık, zamanlama ve kişisel özellikleri mutlaka göz önünde bulundurun. Bir de hediyeye kendinizi dahil etmeyi sakın unutmayın! 🙂